Вход

Забравих си паролата!

Top posting users this month

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 9, на Вто Авг 08, 2017 8:14 pm

Информация относно групите.

Go down

Информация относно групите.

Писане by Eric. on Съб Авг 05, 2017 9:42 am

<
<
« Welcome! »


Групите са разделени по раси, всеки герой принадлежи към определена раса, независимо от местообитанието му. Героите, които обитават Земята са строго определено хора, като промяна на расата и местоположението е възможна по всяко време с течение на развитие на героя ви. Това, че той за момента е човек, не значи, че ще остане задълго такъв, ако искате да развивате историята му в тази посока.

В групите има цветово разделяне! То не разделя расите, а жителите на двете места. Всеки, който е жител на Земята ще има синьо оцветяване на никнейма, а всеки жител на Абарат – червено. Така ще можете лесно да различавате потребителите. Потребител, който в момента е жител на Абарат и потребител, който е жител на Земята в началото ще могат да пишат само в минало или бъдеще. Настоящето за момента е в период, в който преминаването през вратите е неконтролируемо. В миналото можете да пишете за събития случили се преди дадения персонаж за премине на Абарат, а в бъдещето – за събития , които ще се случат след отварянето на порталите и свободното преминаване през световете.
 


WOLVES

Вълците са хора, които след преминаването си на Абарат претърпяват тежка трансформация, която им позволява да се превръщат във вълци по своя воля – винаги когато поискат. Трансформацията е болезнена, свързана с трошенето на кости, не става за броени секунди, в началото отнема часове или дни. Колкото по-стар е вълкът  - толкова по-бързо може да се преобразява. По възрастните вълци са по-дълбоко в трансформацията, което значи, че се преобразяват по-бързо, но и животинският им инстинкт е по-засилен , по-близо са до самото животно , следователно по-лесно се отдават на хищническите пориви и са по-опасни. По-младите и наскоро трансформирали се вълци са по-близко до човешкия си облик. В началото вълците са ловували, но за момента се въздържат от подобни изяви. Всеки дръзнал да ловува бива жестоко наказван от водача на Острова.

GIFTED

Всеки попаднал на острова претърпява трансформация, Надарените се смятат за по-облагодетелствани от останалите раси, но всичко хубаво със сигурност има и своите негативи. Повечето от надарените за учени , инжинери и хора, които се занимават със създаване – във всеки един аспект на думата. Всеки от надарените притежава дарба, която се проявява първите месеци след пристигането му в Абарат. Дарбата често е свързана с персонално качество, понякога случка, променяща живота или силно желание за притежание на определена сила или успех в дадена сфера. Всеки от Надарените притежава само една дарба, като всяка дарба има нива на развитие. Присъщо за Надарените е, че често губят контрол над дарбата си, трудно я управляват и развиват.Different

Тук спадат всички единични случаи, които при попадането си на Абарат не се причисляват към нито една от двете големи групи.
Съществата включени тук са: Сукуби (могат да се хранят единствено с енергия от останалите същества, трудно оцеляват на острова и трудно намират жертви) Магове (хора, които през живота си на Земята са се интересували от магия , окултизъм и подобни. Притежават различни сили, най-често си служат с черна магия, но силите им са ограничени и трудно успяват да разгърнат потенциала си тук. Търсят начин да отворят вратите , да се върнат на Земята и да пренесат магията заедно със себе си. ) Вампири ( Това са вълци, които не са успели да преминат през трансформацията. Отначало ги погребвали или изгаряли телата им, после осъзнали, че погребаните възкръсват, но имат много по-различни способности и характеристики. Нямат проблем със светлината, могат да бъдат убити като нормален човек, хранят се с животинска кръв, а тези, които престъпват закона биват преследвани. Мразят върколаците и почти всички други раси, защото отначало са били отхвърляни и изоставяни в гробове.)

Humans

Хората обитават Земята, на Абарет няма хора, защото атмосферата и условията променят всеки стъпил там. За момента Хората нямат физическото право да се озовават на Абарат или да контактуват по какъвто и да е начин с жителите на островите. Хората могат да бъдат учени, които се опитват да разучат вратите и да стигнат до Абарет, могат да бъдат агенти на правителството, които също знаят за острова, могат да бъдат и обикновени жители, които нямат и на идея за острова, могат да бъдат и герои, които в бъдеще ще бъдат засмукани на Абарат. След Масовото хората ще могат да посещават Абарет, без да се променят и контакта с всички останали същества ще е безпроблемен.Thiefs

Крадците на сънища са изключително редки случаи, те са малко на брой и имат съдба различна от тази на повечето хора, преминали през порталите. Крадците се озовават на Черния Остров, известен със своите Адски Бесове, които не оставят нищо и никой жив и непокътнат. Много от тях намират смъртта, други обаче успяват да се спасят и приспособят по свой начин към острова. Често са обезобразени, имат наранявания по тялото в следствие захапката на бесовете. Крадците могат да пътуват навсякъде , промъквайки се през сънищата на въпросния човек или същество. Така те могат да завземат съзнанието му и тялото му и да живеят неопределен период през него, докато истинския човек е затворен в един непрекъснат кошмар.

avatar
Eric.
Admin
Admin

Брой мнения : 63
Join date : 29.07.2017

Вижте профила на потребителя http://gardenofevil.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите